AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 ARKADAŞLAR Bİ KAÇ SORU BROTHER İN ARMS
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

oyunkurdu
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 24/03/2007 :  21:00:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadşlar ben brother in arms road to hill 30 aaldım..bi kaç sorum alcak...öncelikle ses biraz garip geldi bana .ses sanki bölee içlerden geliyomuşş gibi garip acaba bendemi öle...birde silah elimizdeyken nişan işareti yok oyunmu bölemi yoksa bendemi sorun var.adam öldürmek zor son olarak v ye basınca stratejist oluyo orda nasıl komut verecem hangisi ne işe yarıyo bi yazabilirmisiniz.

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 10/04/2007 :  09:03:54  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
oyunkurdu tarafından yazılan:

arkadşlar ben brother in arms road to hill 30 aaldım..bi kaç sorum alcak...öncelikle ses biraz garip geldi bana .ses sanki bölee içlerden geliyomuşş gibi garip acaba bendemi öle...birde silah elimizdeyken nişan işareti yok oyunmu bölemi yoksa bendemi sorun var.adam öldürmek zor son olarak v ye basınca stratejist oluyo orda nasıl komut verecem hangisi ne işe yarıyo bi yazabilirmisiniz.

slm arkadaşım ben bu oyunu 2 sene önce oynadım az buçuk bişiler aklımda kaldı oyunun ses efektleri öyle birde silahlarda hedef yok sen (e) tuşuna basarak silahın kendi hedefinden bakıyosun ve (tab) tuşu ilede silah değiştiriyosun (alt) tuşuda bomba atmana yarıyo (V) tuşu adamlarının nasıl bir hala geldiğinin ğüçlerinin ne kadar kaldıgını ve 2.timin nerde olduguna bakmak için kolay gelsin

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000