Alırsak liderlik garanti olmaz ama gruptan %99.99 çıkarız eşşek şansı yoksa tabii.Ama sanki Norveç yenecekmiş gibi geliyor sanki son şansları gibi birşey oldu bu maç :S
Alırsak liderlik garanti olmaz ama gruptan %99.99 çıkarız eşşek şansı yoksa tabii.Ama sanki Norveç yenecekmiş gibi geliyor sanki son şansları gibi birşey oldu bu maç :S
Sorry
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Büyük ihtimal alırız maçı.Skor tahmini yapmıyorum, top yuvarlak olmasaydı belki Zaten maça saatler kaldı, heyecanı kaçmasın.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."