AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Yunanistan:1-4:Türkiye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

umutcanuğuz
Seçkin Üye



Turkey
İleti 905

İletim - 28/03/2007 :  17:08:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eksiklerimizi çok arayacağız; ama Emre dönüyor çok şükür. Bir de her zamanki gibi boş tribünlere oynamak oyuncuları mutlaka etkileyecektir.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 30/03/2007 :  20:20:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HighVoltage tarafından yazılan:

Bizim de "maçın hakkı bu değildi" dediğimiz zamanlar çokça oldu.Bu kadar heyecenlı ve zevkli bir maç izlemeyeli uzun zaman olmuştu.Neredeyse Dünya Kupası'ndan beri.Ancak ilk defa hakemin tarafsız bir şekilde maç yönettiğine şahit oldum.Bu durum da maçı fazlasıyla hak ettiğimiz yönündeki kanaatimi güçlendiriyor.


ben maçı hakkettik veya hakketmedik demedim sadece maçın skor olarak hakkı bu değildi.iki takım da eşit futbol ortaya koydu biz şanslıydık onlar şanssız.nitekim norveç maçında da gördük 4-1 in havasını atamadık üzerimizden.zaten o skor hakkımız değildi.hatta bizimkilerin akıllanması için bi ara yenilmemizi bile istedim ama gene kaleci izin vermedi:)

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye



Turkey
İleti 675

İletim - 30/03/2007 :  22:42:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
umutcanuğuz tarafından yazılan:

ama Emre dönüyor çok şükür.



Emre dönüyor dönmesine de Emre eskisi gibi değil. Sahada sadece gezindi. Bana kalırsa Norveç maçında da takıma en ufak bi katkısı yoktu.
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye



Turkey
İleti 905

İletim - 30/03/2007 :  22:47:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk yarıda biraz kıpraşmaya çalıştı ama beceremedi. Ben gene de onca moral bozukluğun üstüne hoş karşılıyorum.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye



Turkey
İleti 675

İletim - 30/03/2007 :  23:09:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir bakıma haklısın ama yinede Emre gibi yetenekli bir oyuncunun milli takımın bu kadar eksiği varken ve takımın kadro sıkıntısı çektiği bir dönemde ön plana çıkması ve takımı sırtlaması gerekirdi. Umarım bundan sonraki maçlarda eski performansına kavuşur.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000