AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA VC ye şunu yükliemedim!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ne-o
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 25/01/2004 :  18:19:48  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
http://gta3.gamigo.de/dlfile.php?id=4585 Ewet bunu indirdim ama yüklemeyi başaramadım. Bu arada herkese tavsiye ederim güsell bi mod.. Nası yüklicem yaff!?!...

Only you are the life among the dead

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 25/01/2004 :  20:12:56  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Linke bakmadım ama mod dediğine göre gta vc ye mod,araba vb. şey yüklemek için bi tek şeye ihtiyacın war o da mod installer. Ben de war ama en iyisi mi bilmem ismi gta mod installer 4.1. İstersen http://www.google.com.tr den bi aratabilirsin. Senin konunun başında werdiğin sitedede wardır bi bak...
Umarım yardım edebilmişimdir...Saygılarımla...
Sayfanın En Üstüne Git

ne-o
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 25/01/2004 :  21:33:43  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok bende modinst, img tool flan var da. Araba felan da yüklüom emme bunu indirdikten sora naapcem?é! text i flan okudum. gta.img ye atiyorum sanırım da olmuyo.. Heralde sorum braz daha açıklayıcı oldu. Saygı bizden...ehuhe

Only you are the life among the dead
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 30/01/2004 :  13:33:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuda crack isteyen veya link veren yok. Ayrıca başka siteler hakkında konuşmak, yardım amaçlı ve tam link verildiği sürece serbest.

Her konuya bu tarz gereksiz mesajlar yazmışsın. Başkalarına önerilerde bulunmadan önce kendi hatalarını düzelt.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Faramir
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/01/2004 :  19:35:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pardon ben sizin lord of the rings konusunda yazdıklarınızı okumuştum.Bir de ben yeni sayılırım ama yardımcı olmak isterim
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 31/01/2004 :  21:52:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Alakalı alakasız her konuya crack istemek yasak diyerek yardımcı olamazsın.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000