slm arkadaşlar bu oyunda takıldığım bi yer war şimdi böyle yuvarlak bi alanda geçiyo sanırım adı "pandora's ring" bahsettiğim yer önceden bi silindir geliyodu onun üstünden atlayarak merdivene gidiyorduk tam orası neyse burda son noktaya kadar geldim kolu cevirdim kapılar değişti mavi yeşil kırmızı gücümü yeniledim sonra bi yer açıldı tam ortada bi de kol var kolu çektiğimde adam yukarı çıkmaya başlıyo fakat tekrar aşağı geri dönmüş oluyo sonuç olarak adam ordan yukarı çıkmıyo nedenini bilen varsa yardımlarını bekliyorum inşallah anlamışsınızdır
Hafızamı zorladım ama anlayamadım nerde oldugunu.silindirin üstünden merdivene atladıktan sonra yukarı cıkıyosun orda bi kapı olacak diye hatırlıyorum.Gerisini ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabilirim
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
yok abi haklısın ben kötü anlattım bak şimdi o merdivenleri geç ben oraya çıktım bi sürü şey yaptım sonra geri döndüm yani sonuçta yine o yuvarlak yere geri döndüm kol var onu çevirdim bi ışık çıktı sonra tekrar yuvarlak alana çıktım kolu çevirdim hani zemin dönüyo ya sonra bi kapı geldi mavi yeşil kırmızı güçlerini tamamladım sora geri döndüm hani merkezde bi heykel var ya onun altında yukrı çıkan bir yer var platform gibi heh işte orası giriyorum içine kolu çekiyorum yukarı çıkıyo kadınj bi sürü şey söylüyo ingilizce sonra beni tekrar başaldığım yerden başlatıyo o platformun başından burda kaldım işte bi de bu oyunu ben dvdye çektim ama olmadı ps açmadı farklı bi sistemlemi kopyalıcaz yoksa dvd markası mı önemli
o silindirden merdivene atlayınca merdiven asagı doru iniyodu ordan yukarı cıkacan(merdivenden) orda kapı olması lazım kutular filanda var ordan girecen
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........