AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 site yapımını bilen var mı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ysumeyra
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 29/03/2007 :  23:29:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar burada çok saçma olacak ama yardımınıza ihtiyacım var site yapımını bilen var mı acabaa

SüMüŞ

torres17
Üye

Turkey
İleti 1042

İletim - 30/03/2007 :  16:58:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mynet.com da hazır site veriyolar onun dışında bi program daha var özel site yapmak için ama onun için en az 4 yıl falan uğraşman lazım sonra onaylatması falan var sen en iyisi mynetten hazır site al

"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"

Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 30/03/2007 :  17:23:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
4 yıl uğraşmak? Onaylatmak?

Profesyonel bir site yapmaksa hedefiniz, Internet üzerinde standartlaşan kodlama dillerini (Html, Asp, Php...) iyi biliyor olmanız gerekir. Sonra yapmanız gereken domain ve host almaktır yani isim tescili ve alan. Şirket sahibi değilseniz com.tr alınamıyordu son ana kadar, değişmeler oldu mu bilmiyorum. Ticari bir nitelikte değilse de .com alınmıyor aynı şekilde. .net, .gen, gibi uzantılar için neler gerektiği zaten alım esnasında ayrıntılı olarak yazacaktır. Tüm işlemler bittikten ve siteniz kullanıma açıldıktan sonra, kodlama ve tasarım işlemini bitirdiğiniz altyapıyı sitenin sunucusuna atarak sitenizi ziyaretçilere açmış olursunuz. [Benim tecrübelerim bunlarla sınırlı en azından :)]

Eğer ücretsiz bir şekilde site yapmak istiyorsanız, freehost'lardan yararlanarak yapabilirsiniz. Bir hesap açmak yeterli olacaktır. Bu tip hizmetlerin kendi 'builder' veya 'tool'ları oluyor zaten yapmanız için.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 30/03/2007 :  17:31:36  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hazır site yapma paketleride var 300 dolara.
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 30/03/2007 :  17:34:58  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
En basitti (myneti vs. geçtim) Microsoft Word'de yapmak, kesmezse Publisher...

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 30/03/2007 :  17:42:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu siteden yapabilirsin...

site: http://phpbb3.com

(Reklam amaçlı vermiyorum arkadaşa yarımım dokunsun diye link veriyorum lütfen yanlış anlamayın.)

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000