|
Yazar |
Konu  |
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 02/09/2008 : 12:38:53
|
@Lenin O şarkıyı biliyorum, daha önce konserlerinden birinde/bir kaçında çalmışlar. Youtube ve benzeri sitelerden ulaşılabiliyordu. Üçüncü single'ın Cyanide olacağından emindim. Konser görüntülerinden pek bi'şey anlamamıştım ama bu versiyonu fena değilmiş. Güzel bi' albüm bizi bekliyor gibi. :) @kobe Slipknot dinlemiyorum ancak 20 Ağustos'ta All Hope is Gone isimli bi' stüdyo albümleri çıkmış, bahsettiğin sanırım buydu. :D |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 02/09/2008 : 14:02:16
|
Bence pek güzel bir albüm olmayacak... ''Metallica'' ismine her zaman saygılıyımda, bu sefer pek beceremediler derim :D |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 02/09/2008 : 16:01:57
|
Aslında bi' bakıma haklısın. Bi' yerde okumuştum, "St. Anger'dan sonra ne yapsalar ondan iyi olur." diyordu, belkide ona göre değerlendiriyorum ben. Ancak şu açık ki Metallica'dan artık Master of Puppets, Ride the Lightning tarzında albümler beklemek sadece hayalden öteye geçemez. Ben Black Album ayarında bi' heavy albümü bekliyorum. Hatta My Apocalypse beklediğimin üstünde hızlı bi' şarkı oldu. The Day That Never Comes oldukça hoşuma gitti, enstrumental kısmı üzerinde biraz daha çalışılsaymış çok daha güzel olurmuş. Cyanide diğerlerinin yanında sönük kalıyor ancak uzun bi' aradan sonra Metallica'da ilk defa bass sesi duymak güzel bi' duygu. :D 3 şarkıdan ne derece iyi bi' albüm olduğunu tahmin etmek zor, 10 gün sonra öğreneceğiz. :) |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 02/09/2008 : 16:20:56
|
Tabi 10 gün sonra albüm ellerimizde olacak ... Dediğin gibi Metallica'dan Master of Puppets tadında bir şeyler bekleyemeyeceğimize göre, sınırları pek aşamayan, Metallica hayranlarına zaman doldurtacak bir albüm olacak... Ama ben yinede Metallica dinleyeceksem, Master Of Puppets tadındaki albümlerini dinlerim. Yenisini dinleyeceğimi pek sanmıyorum... |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 02/09/2008 : 19:45:57
|
Metallica albümünde The Unforgiven III gelecek. Bu arada Slipknot'n dediğim albümü All Hope Is Gone'du ama Türkiye'de daha geç çıktı sanırım ondan biraz geç kalmışım ben. Slipknot sevenlere tavsiyem o albümde Psychosocial şarkısını dinlemeleri. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|