|
Yazar |
Konu  |
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 12/09/2008 : 15:29:38
|
Bence olmadı ... Metallica'ya pek yakışmayan bir albüm oldu. Vasat bir albüm. Kabul ediyorum şuan piyasadaki bir çok gruptan daha iyi müzik yapmışlar ama... Metallica deyince insan başka şeyler arıyor albümde. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 18/01/2009 : 18:00:59
|
Deep Purple 20 Temmuz'da İstanbul'u yeniden renklendirecek! Turkcell Kuru Çeşme Arena'da olacak konserin bilet fiyatları hakkında bi' bilgim yok..
20.07.2009 Turkey Turkcell Kurucesme Arena Istanbul http://www.deep-purple.com/component/option,com_eventlist/Itemid,64/ |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 13/02/2009 : 20:35:42
|
Opeth 4. kez Türkiye'de!! Mikael ve çetesi Nisan ayında yeniden ülkemizi nota yağmuruna tutacak, resmi sitede açıklanmasa da Biletix'te yakında bölümüne 19 Nisan 2009 Pazar olarak İstanbul konseri eklenmiş durumda. 17 Nisan'da Ankara'da ve belli olmayarakta Eskişehir ve İzmir'de de konser verecekleri şeklinde söylentiler internet dünyasında uçuşmakta. 
"Sınıflandırılamayan tamamen özgün tarzıyla Opeth 19 Nisan 2009 tarihinde Maçka Küçükçiftlik Park’ta İstanbullu hayranlarıyla bir kez daha buluşacak. Opeth her alanda post çağların yaşandığı günümüzde, herkesten farklı ve benzersiz olmayı başarmış, çoğu hayranınca “müzikten öte” olarak görünen gerçek bir efsane halini almış ve her albümü, her şarkısıyla dinleyenlere farklı kapılar açan, heyecanlar yaratan bir grup. Özellikle “Morningrise” albümü ile müzik dünyasında ilk şoku ve depremi yaşatan Opeth, fanatik hayranların taptığı Mikael Akerfeldt ve diğer elemanlarıyla, gelecekte de kendi tarzında müzikal standartları belirleyecek gibi gözüküyor.
Turnenin diğer şehirleri hakkında detaylı bilgiler çok yakında açıklanacak."
http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=176 |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 13/02/2009 : 22:43:11
|
Arkadaş bir grupta Adana'ya gelsin ne var ki ya... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 14/02/2009 : 13:25:54
|
Maalesef Opeth gibi grupların Adana'ya uğraması zor... Sonuçta Adana'da Opeth dinleyen kaç insan var ki? |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|