AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Son Çıkan Albümler Haberler ve Konser Bilgileri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 12/09/2008 :  15:29:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence olmadı ... Metallica'ya pek yakışmayan bir albüm oldu. Vasat bir albüm.
Kabul ediyorum şuan piyasadaki bir çok gruptan daha iyi müzik yapmışlar ama... Metallica deyince insan başka şeyler arıyor albümde.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 18/01/2009 :  18:00:59  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Deep Purple 20 Temmuz'da İstanbul'u yeniden renklendirecek! Turkcell Kuru Çeşme Arena'da olacak konserin bilet fiyatları hakkında bi' bilgim yok..

20.07.2009 Turkey Turkcell Kurucesme Arena Istanbul
http://www.deep-purple.com/component/option,com_eventlist/Itemid,64/

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 13/02/2009 :  20:35:42  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Opeth 4. kez Türkiye'de!! Mikael ve çetesi Nisan ayında yeniden ülkemizi nota yağmuruna tutacak, resmi sitede açıklanmasa da Biletix'te yakında bölümüne 19 Nisan 2009 Pazar olarak İstanbul konseri eklenmiş durumda.
17 Nisan'da Ankara'da ve belli olmayarakta Eskişehir ve İzmir'de de konser verecekleri şeklinde söylentiler internet dünyasında uçuşmakta.

"Sınıflandırılamayan tamamen özgün tarzıyla Opeth 19 Nisan 2009 tarihinde Maçka Küçükçiftlik Park’ta İstanbullu hayranlarıyla bir kez daha buluşacak. Opeth her alanda post çağların yaşandığı günümüzde, herkesten farklı ve benzersiz olmayı başarmış, çoğu hayranınca “müzikten öte” olarak görünen gerçek bir efsane halini almış ve her albümü, her şarkısıyla dinleyenlere farklı kapılar açan, heyecanlar yaratan bir grup. Özellikle “Morningrise” albümü ile müzik dünyasında ilk şoku ve depremi yaşatan Opeth, fanatik hayranların taptığı Mikael Akerfeldt ve diğer elemanlarıyla, gelecekte de kendi tarzında müzikal standartları belirleyecek gibi gözüküyor.

Turnenin diğer şehirleri hakkında detaylı bilgiler çok yakında açıklanacak."

http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=176

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 13/02/2009 :  22:43:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaş bir grupta Adana'ya gelsin ne var ki ya...

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 14/02/2009 :  13:25:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Maalesef Opeth gibi grupların Adana'ya uğraması zor... Sonuçta Adana'da Opeth dinleyen kaç insan var ki?

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000