|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/04/2007 : 18:46:36
|
Altuğ hocam burda konser haberlerinide veriyorum.kızmassın inşallah. daha önce Tori Amos'un istanbula gelceğini öğrenmiştim ve konseri avril konseriyle aynı gün olacağını duyunca çok üzülmüştüm.ama yeni aldığım bir habere göre tori amosta mestival etkinliğince gelecekmiş ve avril konserinin hemen sonrası o sahne alcakmış.ohhhh bee ikisinide izleyecem :D tori amosu bilmeyenler varsa aranızda kesinlikle bu kadını dinleyin.bence meleklerin sesi olsaydı bu kadının sesi kadar güzel olurdu. bu arada bu haber için belki henüz erken ama metallica severlere duyrulur.yeni albüm hazırlıkları başladı ve metalica yakında yunanistanda konser verecek.inşallah ordan bize urarlar. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 03/04/2007 : 19:52:09
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
Altuğ hocam burda konser haberlerinide veriyorum.kızmassın inşallah.
Yok canım ne demek :) Ama arada bir paragraf yaparsan daha rahat okuyacağız orası kesin  |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 03/04/2007 : 20:11:49
|
Peyk'in albümüde hoş olmuş en azından ben beğendim....
Mestivale gitmeye çalışacağım...İnş bir sorun çıkmaz...Kabil hocam oralarda olursan tanışırız belki:)
Tori Amos'un playlisti hakkında bilgisi olan var mı?Şu anda belli değildir diyeceksiniz ama diğer konserlerinde neleri söylüyor acaba? |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/04/2007 : 20:30:54
|
ben mestivalde olacağım.iş görüşürüz. sen beni msn ekle sana tori amos'un playlistii atarım.
@crayzi ivan hocam bundan sonra daha dikkatli olurum :) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 03/04/2007 : 22:29:35
|
Cahilliğimi bağışlayın da mestival ne yahu :) Metalcilerin festivali gibi bir anlamı mı var? |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|