|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 20/04/2007 : 13:19:57
|
Good Charlotte - Good Morning Revival adında yeni almümlerini piyasaya sürdü.
akılda kalıcı güzel punk şarkıları yapıyolar.baya sıkı bir grup.dinlemenizi tavsiye ederim. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 16/05/2007 : 09:49:36
|
bu hafta itibariyle linkin park ve tori amos yeni albümlerini yayınladılar. 21 mayıs itibariyle hayko cepkinin yeni albümü müzik marketlerde satışa sunulacak. |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 17/05/2007 : 17:04:26
|
Red Hot Chili Peppers'ın Stadium Arcadium albümünden Hump De Bump şarkısının klibini yeni yeni görüyorum, vardır bir hikmeti. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 17/05/2007 : 17:13:15
|
Joe Satriani türkiyeye geliyor:D...Yaşasın:) |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 18/05/2007 : 09:31:16
|
Küresel ısınma ile mücadele etmek amacıyla düzenlenen “Live Earth” konserlerinin bir ayağı da Türkiye’de yapılacak arkadaşlar. henüz gelecek sanatçılara açıklanmadı ama dünyaca ünlü bir sürü kişinin gelmesi bekleniyor.konserler 7 temmuz cumartesi günü olacak. |
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|