|
Yazar |
Konu  |
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 20/03/2008 : 11:32:26
|
30 mart pentagram koseri bostancı kültür merkezinde olacak konserin bilet fiyatları 23 ytl.
Testament grubuda 20-21-22-23 haziran uni rock festival kapsamında seyircilerle buluşacak.
20 mayısa Kylie Minogue turkcell kuruçeşme arenada sevenleriyle buluşacak. bilet fiyatları ayakta 83,50 ytl (bu fiyat sadece Advantage kredi kartı bulunanlar için.21 marttan itibaren fiyatlar artacak).ön sıralardan konsri izlemek isteyenler 375 ytl'yi gözden çıkarmak zorundalar.
3 ağustos akşamı Björk turkcell kuruçeşme arenada.konser biletleri 75 ytl.
şuanda kesin olmamakla birlikte 6 ağustosta Iron Maiden türkiyede görürseniz şaşırmayın.
4-5-6 temmuz tarihlerinde istanbul park ormanda masstival geçen sene olduğu gibi bu yılda dünyaca ünlü isimleri ağırlaycak. şuan için kesinleşen 2 isim Def Leppard ve Whitesnake.
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 22/03/2008 : 01:55:18
|
Anathema - Haggard 25-26 Nisan 2008 / İstanbul - Yeni Melek http://www.biletix.com/event.htm?id=JVM14 |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 27/03/2008 : 09:07:28
|
efespilsen one love festival LİNKİN PARK konseri
şuan için linkin parktan ve yetkililerden henüz bir doğrulama gelmemesine ramen linkin parkın bu yıl efespilsen one love festival kapsamında haziran ayında türkiyeye geliceği ağızdan ağıza dolaşmaya başladı. ayrıca televizyonlar ve dergilerdede gelecekleri duyruldu. yakında resmi ağzılardan bir açıklama gelecektir büyük ihtimal.
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|