|
Yazar |
Konu  |
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 16/04/2008 : 15:48:46
|
Haggard konserine gitmeyi çok isterdim.Fakat yazada gelmiyor ki gideyim :( |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/04/2008 : 16:02:15
|
Opeth geliyor diye duydum doğru mu? Bu yıl tam konser yılı oldu resmen. :)
Bu arada Joe Satriani'nin Aşık Veysel'e baktım gerçekten çok güzel olmuş özellikle girişi çok hoşuma gitti bende şiddetle tavsiye ediyorum. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 09/05/2008 : 17:47:12
|
24 haziran linkin park kuruçeşme arena konseri kesinleşti.biletler yakında satışa çıkacaktır.
4-5-6 temmuz yapılacak masstival'e gelecek gruplar bu akşam açıklanacak. şimdilik kesin olarak bilinen gruplar Alanis Morissette, Whitesnake, Def Leppard, Duman, Şebnem Ferah, Nekropsi, Özge Fışkın, Karapaks, sıfır km biletler 1-2 gün içinde satışta olacaktır. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 10/05/2008 : 01:09:25
|
Tarih: 12 Mayıs 2008 Pazartesi. Yer: Edirne.
Duman konseri. Büyük ihtimalle pazartesi gecesi orada olacağım. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 10/05/2008 : 02:16:49
|
Yanlış hatırlamıyorsam 23 Temmuz'da İzmir'de Children Of Bodom'un çıkacağını duydum bir arkadaşımdan ne derece doğru bilmiyorum. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|