|
Yazar |
Konu  |
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 30/03/2007 : 23:44:30
|
Arkadaşlar; FM 2007'yi aldım ve cdrom'a taktım. Ama setup dosyasının yanında bulunan bi metin belgesinde pc klavyesini İngilizce yapmadan oyunun yüklenmediği ve oynanamadığı yazıyor. Bu problemi giderecek bi yama war mı acaba? Ayrıca bu oyun için çıkan en son yamaların linklerini de yollarsanız sewinirim. Şimdiden teşekkürler... |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 02/04/2007 : 08:30:02
|
Hayır yok... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
baroTR
Üye

Turkey
İleti 150 |
İletim - 02/04/2007 : 20:13:33
|
Yeni bi oturum açıp oyunu ordan oynamak en iyisi oluyor |
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away......... |
 |
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 06/04/2007 : 12:10:21
|
alıntı: baroTR tarafından yazılan:
Yeni bi oturum açıp oyunu ordan oynamak en iyisi oluyor
Yeni bi oturum açtım ve öyle oynuyorum. Hakkaten güzel oldu. Tşk ederim. :)) |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|