AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 matrix reloaded hakkında yorum yapmak isteyen??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/07/2003 :  00:02:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk film daha iyiydi, ikinci filmde ilk filmi geçmeye çalışmışlar tekrar olmasın diye. Ama bence efektler fazla kaçmış, konu da, felsefe de, efektler de çorba olmuş...
Sayfanın En Üstüne Git

zeal.ot
Üye

Turkey
İleti 102

İletim - 02/07/2003 :  15:18:16  Bilgileri Göster  zeal.ot için bir AOL İletisi Gönder  zeal.ot için bir ICQ İletisi Gönder  zeal.ot için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASSOOO tarafından yazılan:

İlk film daha iyiydi, ikinci filmde ilk filmi geçmeye çalışmışlar tekrar olmasın diye. Ama bence efektler fazla kaçmış, konu da, felsefe de, efektler de çorba olmuş...

Haklısınız, 1.film daha güzeldi. 2.sinde konuyu çok dağıtmışlar. İnsanların kafasında milyonlarca "?" işareti uyanıyor.

Jankat Qasimov
Sayfanın En Üstüne Git

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 02/07/2003 :  22:53:04  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence birinci film muhteşemdi ama ikincisi daha dehşetengiz.şimdi üçüncüsüde gelsin.o daha bi güzel olur.üçünü topla,noldu güzide bir eser ortaya çıktı.
Sayfanın En Üstüne Git

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 03/07/2003 :  13:42:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar lanetli film diyosunuzda filmin adını şimdi hatırlamıyorum 10 sene önce mi ne korku filmimiş resmen film gerçek olmuş bide filmde 7-8 yaşlarında 2 çocuk oynuyomuş ölmemişler ama sakatlanmışlar filmin diğer oyuncularınında bazısı ölmüş bazısı iyileşemeyecek şekilde sakatlanmış yani film oynayıp sağlam çıkan kimse yok.Superman abimizde havada uçarken attan düşmüş adam şimdi tekerlekli sandalyede dolaşıyor
Sayfanın En Üstüne Git

sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96

İletim - 03/07/2003 :  18:41:31  Bilgileri Göster  sinan1000 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence matrix 1 daha cok filmi matrixi tanıtmak fakat 2 de asıl konu baslıyor bu yüzden bence 2 daha güzel
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000