|
Yazar |
Konu  |
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/07/2003 : 00:02:21
|
İlk film daha iyiydi, ikinci filmde ilk filmi geçmeye çalışmışlar tekrar olmasın diye. Ama bence efektler fazla kaçmış, konu da, felsefe de, efektler de çorba olmuş... |
 |
|
zeal.ot
Üye

Turkey
İleti 102 |
İletim - 02/07/2003 : 15:18:16
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
İlk film daha iyiydi, ikinci filmde ilk filmi geçmeye çalışmışlar tekrar olmasın diye. Ama bence efektler fazla kaçmış, konu da, felsefe de, efektler de çorba olmuş...
Haklısınız, 1.film daha güzeldi. 2.sinde konuyu çok dağıtmışlar. İnsanların kafasında milyonlarca "?" işareti uyanıyor. |
Jankat Qasimov |
 |
|
oky
Üye

Turkey
İleti 55 |
İletim - 02/07/2003 : 22:53:04
|
bence birinci film muhteşemdi ama ikincisi daha dehşetengiz.şimdi üçüncüsüde gelsin.o daha bi güzel olur.üçünü topla,noldu güzide bir eser ortaya çıktı. |
 |
|
simcity
Üye

Turkey
İleti 320 |
İletim - 03/07/2003 : 13:42:07
|
Arkadaşlar lanetli film diyosunuzda filmin adını şimdi hatırlamıyorum 10 sene önce mi ne korku filmimiş resmen film gerçek olmuş bide filmde 7-8 yaşlarında 2 çocuk oynuyomuş ölmemişler ama sakatlanmışlar filmin diğer oyuncularınında bazısı ölmüş bazısı iyileşemeyecek şekilde sakatlanmış yani film oynayıp sağlam çıkan kimse yok.Superman abimizde havada uçarken attan düşmüş adam şimdi tekerlekli sandalyede dolaşıyor |
 |
|
sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96 |
İletim - 03/07/2003 : 18:41:31
|
bence matrix 1 daha cok filmi matrixi tanıtmak fakat 2 de asıl konu baslıyor bu yüzden bence 2 daha güzel
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|