|
Yazar |
Konu  |
baroTR
Üye

Turkey
İleti 150 |
İletim - 08/04/2007 : 01:08:28
|
Three doors down- ı am here without you Darin zanyar - why does it rain Rem - everybody hurts randy crawford- almaz Brian adams - everything ı do ı do it for you,please forgive me Blue- breathe easy red hot chili peppers- city of angels Cold play - trouble late night Alumni-empty streets ve tabiki James Blund - you are beaitiful,goodbye my lover |
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away......... |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 08/04/2007 : 12:11:00
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
alıntı: Generalll tarafından yazılan:
Limp Bizkit - Behind Blue Eyes
Bence The Who - Behind Blue Eyes'ı çok daha romantik. Tamam Limp Bizkit de fena 'cover'lamamış ama "L-I-M-P Discover" bölümü bitiriyor söz konusu romantizmi.
Şarkının asıl sahibinin adı aklıma gelmediği için limp bizkit yazmıştım:)...Mecburiyet yani...Araştırmayada üşendim...Gelmeyin üstüme:D:D:D
Belki pek sevmeyeceksiniz ama Reamonn - Sometimes.Çok hüzünlü bir melodisi var bence... |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 08/04/2007 : 19:47:20
|
Benim 'playlist'imdeki pek 'slow' olmasa da hüzünlü, duygu yüklü sayılabilecek parçalar.
Red Hot Chili Peppers
I Could Die For You Don't Forget Me Road Trippin' Tearjerker Under the Bridge Slow Cheetah
Greenday
Boulevard of Broken Dreams
System of a Down
Lonely Day Aerials Spiders Roulette ATWA
Dream Theater
Space Dye Vest Fatal Tragedy Wait for Sleep Pull Me Under Metropolis Through Her Eyes
Guns N Roses
Knocking on Heaven's Door |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 14/04/2007 : 22:38:50
|
Cold Play - Fix you(sonund bocalıyor) Deep Purple - Soldier of Fortune Burak Kut - Bebeğim(eski bir ayrılık şarkısı) The Beatles - Something
|
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 15/04/2007 : 07:02:27
|
Stratovarius-forever Almora-princess of rain
ayrıca rafet el romanın tüm şarkıları ;) |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|