|
Yazar |
Konu  |
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 17/04/2007 : 14:16:20
|
alıntı: hugo_boss tarafından yazılan:
Ivan konunun kıyısından köşesinden bende birşeler istesem ayıp olmaz değilmi:) Arkadaşlar banada şöyle ispanyol esintileri olan böyle gitar ağırlıklı parçalar lazım. misal meksikalı filmindeki gibi bilen duyan gören?
Gipsy Kings - Bamboleo Robert Rodriguez - Malagueña salerosa |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 17/04/2007 : 14:42:34
|
Berlin- Take My Breath Away Elton John- Can You Feel The Love Tonight
- hugo_boss ben de senin gibi severim o tarz sarkilari; ama bildigim iki tane var, biri "Desperados"digeri de biraz cocuk sarkisi gibi ama "Cotton Eye Joe" |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 18/04/2007 : 11:44:55
|
Valla Altuğcum sana iki üç tane türkçe yaziyim, biraz geç kaldım ama idare et işte :
Barış Akarsu - Gözlerin Evanescence - My immortal Evanescence - Hello Yüksek Sadakat - Döneceksin diye söz ver Metallica - Nothing Else Matters (Bu şarkı benim favorim) bryan adams - everything ı do (yanlış olabilir) Badem - Sensiz olamam Badem - Sen ağlama Mazhar Alonson - Ah bu ben Toygar - Yaprak Dökümü Gökhan Kırdar - Yaram yarimdir (Hatırlarsın bi ara muhabbet etmiştik) vs. vs.
|
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/04/2007 : 18:39:27
|
Saolasın dostum...
Moulin Rouge Soundtrack - Come What May
bitirdi beni... |
 |
|
ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 20/04/2007 : 15:11:09
|
Türkçe olsun, biraz da eski olsun dersen birzamanlar.net e bakabilirsin. Arşiv kısmında güzel parçalar var. |
ozzzy was here...! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|