|
Yazar |
Konu  |
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 23/09/2007 : 16:14:05
|
3 Doors Down - Here Without You (şiddetle öneriyorum) Maroon 5 - She Will Be Loved The Verve - The Drugs Don't Work (şiddetle öneriyorum) Snow Patrol - Chasing Cars (tam slow değil aslında ama yine de iyi) Keane - She Has No Time (kötü bi günümde beni ağlatabilmiş tek şarkıdır  |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 02/10/2007 : 13:44:00
|
led zepplin - stairway to heaven hiç değilse ilk 6 dakida |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 13/11/2007 : 16:03:41
|
arkadaslar gercekten dinlerken kanımı donduran bi sarkıyı paylasmak istiorum sizinle bunu bana edebiat oretmenm gonderdi ama gercekten harika bisi ! my dying bride - for my fallen angel !!
gercekten muhtsem bise lutfen herkes naapıp yapıp dinlesin bu sarkıyı gercektn harika |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 15/11/2007 : 16:30:24
|
ogün sanlısoy-kaybettik severken:( çok gslde biraz fzla hüzünülü sanki:(:( |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 25/07/2008 : 01:00:18
|
Yıllar sonra konuyu hortalatasım geldi =). The lake house filminin soundtrack'ı şiddetle tavsiye edilir. Mum ışığında test edildi, onaylandı =)) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|