AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Site hazırlamada HTML anlatan bir döküman var mı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 07/04/2007 :  20:43:30  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanırım başlık yeterince açıklayıcı...Site hazırlamada html kodu nasıl kullanacagımı anlatan işe yarar bir link veya döküman varsa paylaşırmısnız??

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 07/04/2007 :  23:18:54  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
HTML yazmasını biliyorum ama nasıl site yapıldığını bilmiyorum.Bunu da bana öğretirseniz sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git

mjo
Üye

İleti 85

İletim - 14/04/2007 :  14:34:56  Bilgileri Göster  mjo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
www.mutasyon.net var mesela...
google a sorarsanız bir çok site ve döküman e-kitap bulabilirsiniz..
kolay gelsin..
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 14/04/2007 :  18:09:25  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de bildiğim kadarını sıra sıra anlatıcam...Ben de bu gün başladım html ile site yapmaya bir kaç kişi yardımcı oldular...
Artık başlayalım
ADIM 1:Not defterini açın (başlat>tüm prog.>donatılar>not defteri)
<html>
<head>
<title></title>
</head>

<body>
</body>

</html>
kodlarını not defterine yapıştırın...
<title></title>kodlarının arasına da en üstte görünecek adı yani tarayıcınızın simgesi olan yerin yanın da görülecek yazıyı yazın...
şimdi bunu kaydedelim.(dosya>kaydet)daha sonra orada dosyanın ismini soracak oraya da istediğiniz bir şeyi yazarak sonuna.html ekleyin örnek:sitem.html daha sonra nereye kaydedeceğinizi seçin ve kaydet tuşuna basın...
Dosyada Varsayılan tarayıcınızın simgesi oluşması gerekir.Aksi taktirde bir şeyi yanlış yapmışsınızdır kontrol etmenizde yarar var.Eğer varsayılan tarayıcınızın simgesi var ise üzerine tıklayın karşınıza boş siteniz gelecektir ama en üstte title kodlarının arasına yazdığınız yazılar görünecektir.
Daha sonra site yapımına devam etmek için dosyayı kaydettiğiniz yere gidip sağ click yapıp birlikte açın üstüne gelin ve oradan not defterini seçin.Eğer html biliyorsanız arka planı felan tasarlarsınız ben şimdi sadece size bi web sayfasının nasıl açıldığını öğrettim.Daha sonra devamını da öğretyirim ama şu an bu kadar yazabildim elim kolum çok fena ağırdı bunu yazıcam die bi teşekkür edersiniz artık:)Ben de sabahtan beri bilgisayardayım zaten bu html saolsunAma deydi süper bi site yaptım yaa süper öyle hoş ve tatlı oldu ki...
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 14/04/2007 :  18:16:58  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende o siteden öğrenmiştim ama reklamını yapmayada gerek yok:)
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 15/04/2007 :  10:09:06  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne sitesi?..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000