Mafia oynarken başıma gelmişti. Limandaki hangara vagonu sokacağız ama nasıl? Yaklaşık 10 gün kafa patlatmıştım. Meğer vagonun tekerleğindeki takozu çekmem gerekiyormuş. O kendiliğinden gidip hangara giriyormuş zaten. Kendime çok kızmıştım. Nasıl bu kadar aptalım diye :))
indiana johns da indi yi tankın kovaladığı bölümü bitirene kadar canım çıkmıştı resmen sinirden saçlarımı yolma raddesine gelmiştim:=))
bir de blood omen 2 de kain in çatının üstünden karşıda ki çatıya atlaması gerkiyor ama bir türlü oraya atlamayı becerememiştim meğer ne kadar kolaymış bu yüzden nerdeyse haftalarca oyunu oynayamadım...
Şimdi hangi oyundan başlıyacağım bilmiyorum ama şunu söyleyim bir keresindende klavyeyi tamamen parçalamıştım sonra ye fırçayı...
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Single player olmasa da; CS oynarken duvardan falan kafadan vurulmuyor muyum, amanın, kan beynime hücum ediyor.
interneti biraz yavaşlat, lag yapsın bütün adamları görebilirsin :D duvarın üstünde gökyüzünde gözükürler. bi de minimum ekran kartı aldın mı tam wallhack :D
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011