|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 10/04/2007 : 11:14:26
|
arkadaşlar elektro gitar almayı düşünüyorum gelecek ay. ama ne alcağıma henüz karar veremdim.önerebileceğiniz birşeyler varmı? ayrıca alıcağım gitarın üstünde desenler olmasını istiyorum.kuru kafa vb. şeyler.böyle gitarları görebileceğim bir site varsa link verirseniz sevinirim. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 10/04/2007 : 13:37:40
|
www.mydukkan.com
Buradan gitarları iyi bir şekilde inceleyebilirsin...O kuru kafa vs modeller rich ve esp modellerinde olabiliyor..
Ne tarz müzik yapmak istiyorsun sorun o...Gitarın görüntüsünden daha önemli sesi...Ayrıca amfiyide ona göre alman lazım...
www.mygitar.com.
Buranın forumlarına girersen istediğin bilgiye ulaşabilirsin kanımca...:)
Ps3'ün hayırlı olsun:) |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 10/04/2007 : 13:52:20
|
hocam ben zaten mygitara üyeyim :) zaten bu benim ilk elektrom olcak.o yüzden pek bilgi sahibi değilim.senin önereceğin bir şey var mı? bu arada metal müzik yapmak istiyorum.ezgiler sertleştikçe benim için o kadar iyi oluyo :)
heh.ps3'üm var ama hala bi oyun alamadım :) param yok :D şimdilik karşısına geçip çekirdek yemekle idare ediyorum :)) |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 10/04/2007 : 14:16:30
|
Bende rg350x var o senin tatmin etmez sanırım:)...Bu arada fiyat aralığı ne?
En iyisi gidip mağazada denemek...Yanında bilen birileri yok mu yaws:)
Bu arada amfiye çok dikkat et...Metal tonları almanda gitardan çok amfi önemli...Bu arada sakın fender alayım felan deme onlarla metal yapılmaz:) |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 10/04/2007 : 14:48:43
|
en fazla vereceğim fiyat 2000 $. amfiyi fender almayı düşünmüyorum.sen bana metal müzik için uygun amfi biliyorsan söylersin. |
william shakespeare |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 10/04/2007 : 17:02:58
|
Gitarı fender alma dedim:)
2000 dolar harcayacaksan yurtdışından getirtme imkanın varsa yurtdışından getirttir...Yeni başlayacaksan 20'lik bir amfi işini görür...Zaten evde daha fazlasını kullanamıyorsun...Max 30'Luk.Bende ibanez tbx15r var göründüğünden daha performanslı bir amfidir...Sert tonlarıda alabiliyorsun rahatça...
Birde illa istediğim tonu alacağım diye fazla para dökme...Zaten ileride 2-3 tane pedalla elde etmek istediğin tona ulaşacaksın...Öğrenene kadar efekt aletine gerek yok...Zaten orta düzey bir teknik oturtturmak bile şimdi başlasan bu yazın sonuna kadar ancak... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|