|
Yazar |
Konu  |
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 03/05/2007 : 16:29:39
|
İyi almışsın:)Fiyatı nasıldı? Ama yine konu kayacak gibi geliyor bana:) |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/05/2007 : 17:11:04
|
valla 700 $ falandı ama hocam amfiyle birlikte 400 ytl ye getirdi bana. amfi çok güzel bu arada pedal almaya gerek yok.üstünde distörşın(doğru yazmadım sanırım)tuşu var istediğin kademeye ayarlıyosun.ama ilerde bi tane pedal şart.
ahada gitarım:http://img504.imageshack.us/img504/1958/emin98op0.jpg |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 03/05/2007 : 18:05:12
|
Sanchez'in hangi modeli.
Bu arada o amfinin üstündeki overdrive ile pedaldan alacağın distortion (doğrusu bu:) arasında dağlar kadar fark var:D
Sen çalmayı ve teknikleri iyice öğren, setup kurmak kolay;) |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/05/2007 : 18:58:52
|
evet pedaldakiyle amfiden alacağım distortion arasında fark var.ama amfinin üstündeki distortion baya iyi.tekniği oturtana kadar bunla idare etmeyi dşünüyorum.sonra bir tane pedal alırız. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 03/05/2007 : 19:05:16
|
Amfin ne?
İbanezlerin distortionu iyi oluyomuş bayağı.
Abi saçları kestirdim bende.Uzundu mis gibi.Ühühühü.Seninkileri görünce canım çekti yine.Olsun 2 ay sonra eskisi gibi olacak yine.Bu arada boyun kaç yaw:D.Gitar çok büyük durmuş elinde.
Ayrıca sen metal yapmayacak mıydın?O gitarda pek metal yapılacak gitar tipi yokta:D.Sesini bilemem tabi.
Çok mu soru sordum. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|