beyler ben bi yerde takildim yardim ederseniz sevinirim. yerin adini bilmiyorum. yaa icarusun kanatlarini alip cehennem gibi yerden cikip bi meydana geliyoz ya iki tane buyuk heykel iki tanede acilmayan kapi var. sagdan atesi sondurup karsiya geciyoz. karsida parmaklilar var bi kolu cekip kapinin biri yarim aciliyo. orayi gecemedim bana yardim ederseniz cok sevinirim.
Öncelikle takıldığım yeri tarif etmem gerekiyor çünki ekran görüntüsü koyamıyorum. Geniş bir alandayım. İki adet sütun var ve tam ortalarında bir kol. Kolu çekince sütunlar dönmeye başlıyor. Kısa bir sürede duruyorlar. Bir boru var iki de kapı. Birde merdiven merdivenden çıkınca zamanı durdurmanızı sağlayan bir heykel. Birde kol. Kolu çevirince alevleri söndürüyoruz. Daha sonra karşıya geçiyoruz. Bir koridordayım. Save alanı var. Koridorun sonunda bir kol var. Çekince dmir kapı aşağıya doğru açılıyor. Hava akımı olan bir yer var ama kolu çekip oraya yetişip kapıdan geçmeyi çok fazla denedi. Geriye döndüm boş alanda yapacak bişey bulamadım. Kapılara vurdum. Zamanı durdurdum. Herşeyi yaptığımı zannediyorum. Ama yapmadığım bişey olduğunu biliyorum. Ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim
Madem çok ısrar ettin...Alevli kanatları olan atlara bir yere giriyoruz işte orda bir tane el bizim atı eziyor.Parmağına vurup geçiyorum.Baya bir ilerliyorum.Harpy lerle falan dövüşüyorum(dövüşürken bi adam bize üflüyor aşağı düşmemiz için).Oraları geçtim.İşte takıldığım yer.Üç tane R1 le sallandığımız şeyler yanyana ilkine atlayamadım.Çünkü etrafında demirlar var.Nasıl geçicem???
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!