slm arkadaşlar benim takıldığm yeri anlamaya çalışayım önce aşağıdan lavların içinden geldim bir kolu çektim ardından büyük bir kuş alevler içinde yukarı çıktı bende merdivnlerden çıktım orda bi boru vardı ona üfledim ve kuş taaa karşı tarafa geçti daha sonra büyük stunların üzerinden atlayarak bi kapıdan geçtim ordan bi kol var onu indirdiğimde bir duvar çıktı ve o duvara tutunup tırmandım yukarıdaki zincirleri kırdım ve aşağıdan bir kaya stun gibi birşey çıktı ve burdan ötesini geçemedim stunu o inip kalkan zemine koyuyorum yukarı çıkarıyorum ama hiçbrşey olmuyo o odada kapalı kaldım bilen varsa acil yazsın... şimdiden teşekkürler
o yeni cikan sutunu hareketli zeminle tutunufugun teven arasina****istirmalisin. sutun arada kalinca harekeli zemin yarida takilip yukari ziplamana yardimci oluyo. ondan sonrasi kolay sanirim gecersin bu arada o oyunlari yapana cok tesekkur etmemiz lazim bize bolyle guzel vakit gecirtikleri icin. bu arada oyunu bitirdim eger takilidiginin bi yer olursa elimden geldigince yardimci olmaya calidirim. zaten sona yaklasmissin.