|
Yazar |
Konu  |
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 25/04/2007 : 22:29:21
|
Generall baksana adama ya!O kadar diyoruz bavula ve şapkaya sığarız yine de götürmüyo:) Neyse resimlerini bekliyoruz...Ama kıyak resimler olsun:) |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 26/04/2007 : 01:40:03
|
yaw bavula şapkaya gerenk yok arkadaşlar.pasaportunuz olsun kalcak yer benden :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 26/04/2007 : 16:30:41
|
Her şey dahil,5 yıldızlı otel isterim başka türlü gitmem:) (Bavula rağzı olan adama yerler benden dersen böyle olur:)
Yahu resimleri güzel çek yeter...Şöyle kendi resmimi konser resimlerinin üstüne yapıştırım ben:)Gitmiş kadar olurum yani...Hatta sana boy ölçülerimi falan vereyim ona göre çek...Bi sn...Cetvelimde nerde yahu?? |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 26/04/2007 : 17:04:20
|
Kirk Hammett gitarını seyircilere felan atmaya kalkarsa kabil canını ortaya koyarak o gitarı almaya çalış:D |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 26/04/2007 : 18:39:35
|
@generall ya zaten 1.bölüm 2. bölüm ve 3. bölüm olarak konser alanı 3'e ayrılıyor.ben 1. bölümde olcam.inş gitarı atar.valla ben kapmasam bile gitarı alanı tenhada sıkıştırıp alırım :))
konser öncesi imza falan dağıtırlarsa diye elektro gitarımı götürmeyi düşünüyom.inş imza günü yaparlarda imzalatırım gitarı :)
@baygitar valla konser alanına güzel bi makina götürmeye çalışıcam.güzel fotolar çekip koyarım siteye ;) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|