|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/05/2007 : 14:25:55
|
tamam hocam msn'ye girince konuşuruz ;) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 08/05/2007 : 22:14:09
|
resmen evanescence konseri duruldu.24 haziran turkcell kuruçeşme areneda konser.
bilet fiyatları sahne önü kısıtlı sayıda 175 ytl. normal bilet 75 ytl kısıtlı sayıda bu 75 ytl sonra fiyat yükselecek. ön grup olarak hayko cepkin çıkacak.
ben biletimi aldım bile vatana millete hayırlı olsun :D |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 09/05/2007 : 13:44:16
|
Anam anam:DNe diyeyim acilen para bulmam lazım:D.Ön taraf bileti için.Bekle beni Amy Lee |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 09/05/2007 : 14:45:30
|
biletler sınırlı sayıda söyleyeyim.toplam 5000-6000 bilet olcak.ona göre elinizi çabuk tutun. |
william shakespeare |
 |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 09/05/2007 : 20:21:23
|
Elleri baya bir hızlı tutmak lazım...Fiyatları hakkında bilgi var mı? |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|