AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 Masa Tenisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/04/2007 :  15:30:04  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
The_RecruiT tarafından yazılan:

Ben masa tenisine hastayım masa,raket,top ve birde rakip bulunca hemen başlarım oyuna çok sewerim oradaki adrenalin ve topun falsolu gitmesi(kesma atmak diyolar) bayılırım

bitefight linki geri gelmiş.?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/04/2007 :  15:35:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

alıntı:

Ben masa tenisine hastayım masa,raket,top ve birde rakip bulunca hemen başlarım oyuna çok sewerim oradaki adrenalin ve topun falsolu gitmesi(kesma atmak diyolar) bayılırım

KONUYU SAPTIRMAYALIM...

ben okul takımı seçmelerindeyim büyük ihtimallede giricem takıma seneye şampiyonaya katılmaya gidicez... belki crazyy ile de karşılaşırız
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/04/2007 :  15:52:03  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
konuya geri dönelim masa tenisinde okulca antalya 2.siyiz!!!

not: 3 takım katıldı

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/04/2007 :  16:43:14  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hehehe o da iyi.Gelelim benim şampiyonluklarıma:4 kişi arasından 1. oldum:) (9-12 yaş grubu:D)
Sayfanın En Üstüne Git

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 24/04/2007 :  18:39:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

alıntı:

Yasakmı bitefight link geri döndü falan öyleyse hemen silem we ben zaten torrest17'den öğrendim benim suçum yoq
KONUYU DAĞATMAYALIM.
Haa birde sewdiğim şey adamın suratıma abandığında yanlışlıqla raketin tam suratımı koruyor olmasına bayılırım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000