|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 24/04/2007 : 15:30:04
|
alıntı: The_RecruiT tarafından yazılan:
Ben masa tenisine hastayım masa,raket,top ve birde rakip bulunca hemen başlarım oyuna çok sewerim oradaki adrenalin ve topun falsolu gitmesi(kesma atmak diyolar) bayılırım 
bitefight linki geri gelmiş.? |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
karanga
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/04/2007 : 15:35:32
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Ben masa tenisine hastayım masa,raket,top ve birde rakip bulunca hemen başlarım oyuna çok sewerim oradaki adrenalin ve topun falsolu gitmesi(kesma atmak diyolar) bayılırım 
bitefight linki geri gelmiş.?
KONUYU SAPTIRMAYALIM...
ben okul takımı seçmelerindeyim büyük ihtimallede giricem takıma seneye şampiyonaya katılmaya gidicez... belki crazyy ile de karşılaşırız |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 24/04/2007 : 15:52:03
|
konuya geri dönelim masa tenisinde okulca antalya 2.siyiz!!!
not: 3 takım katıldı  |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 24/04/2007 : 16:43:14
|
hehehe o da iyi.Gelelim benim şampiyonluklarıma:4 kişi arasından 1. oldum:) (9-12 yaş grubu:D) |
 |
|
The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433 |
İletim - 24/04/2007 : 18:39:35
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
bitefight linki geri gelmiş.?
Yasakmı bitefight link geri döndü falan öyleyse hemen silem we ben zaten torrest17'den öğrendim benim suçum yoq  KONUYU DAĞATMAYALIM. Haa birde sewdiğim şey adamın suratıma abandığında yanlışlıqla raketin tam suratımı koruyor olmasına bayılırım |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|