Valla 8. sınıfta özenirdim masa tenisi oynayan arkadaşlara ama gerçekten lisanslı bir şekilde oynayanlara. Bu sene liseye başladım bi baktım masa tenisi var ve pek kimse oynamıyor;çoğu kişi bilardo başında. Ben ve 3,4 arkadaşım masa tenisi oynardık, herkes benimle dalga geçerdi Istakalar kırılınca yaklaşık 100 kişilik bilardo hayranı bi tanecik pinpon masasına üşüşünce 3,4 saat sıra beklemek zorunda kalıyoruz ama olsun
Her zaman derim gerçek anlamda oynayan birisi ile kendimi karşılaştıramam bile; ama bu sene başlayan biri için oldukça iyi olduğumu düşünüyorum.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Masa Tenisi oynamaktan ben de çok zevk alırım ve en büyük fantezilerimden biri de topu karşı tarafa attığım zaman masanın kenarındaki beyaz çizgiyi topun sıyırıp dışarı çıkması =).
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "