AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 0'dan başlamak istiyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ebleme_rogue
Üye

Turkey
İleti 170

İletim - 23/04/2007 :  19:43:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam beyler..
Ben knight online oyuncusuyum ama bu son günlerde login sorunu olduğu için artık wow oynamak istiyorum. Buda knight online gibi imiş. Bu oyunu nerden indirebilirim? nasıl oynanır. Amacı nedir? Üyelik nerden alınır?

Dipnot::Şu anda internet erişimim çok yavaş olduğu için bütün konulara bakamadım eğer buraya cevap verirseniz sevinirim.

BLACKBARON
Üye

Turkey
İleti 107

İletim - 23/04/2007 :  19:56:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben WOW'u al derim oyun satan yerden.40 YTL'ye filan düşmüştür.Ek paketi de çıktı.WOW:The Burning Crusade.Ek paketi de 75 YTL.Ayrıca ilk ay bedava olmak üzere ondan sonraki aylarda belli bir miktar para ödüyorsun oynamak için.

Eğer oyunu alacaksan www.wow-europe.com dan üyelik alıyorsun(Paralı olduğu için kredi kartı lazım)

Oyunun amacı çok.Görevleri yerine getirerek lvl atlıyorsun,çeşitli ekipmanlar kazanıyorsun.LVL 60'a kadar her 2LVL'da bir büyülerini,saldırılarını filan öğreniyorsun.60'tan 70'e kadarsa her LVL'da bu özellikleri alıyorsun.

Çeşitli instancelarda normaldan daha iyi ekipmanlar bulabiliyorsun.Daha ileriki seviyelerde ise 20-40 kişilik gruplarla dungeonlara girersen epic(mor,kaliteli,her itemdan iyi)item bulabiliyorsun.

Çeşitli binek hayvanları var,her ırkta farklı.Mesela Taurenlerde Kodo dediğimiz binek hayvanları var.Ek paketle açılan yeni kıtada uçan binek alabiliyorsun.

Ek paketle çeşitli dungeonların 3 zorluk seviyesi açıldı.Böylece her seviyede farklı bir item filan bulabiliyorsun.Kısacası çok şey var bu oyunda.
Sayfanın En Üstüne Git

ebleme_rogue
Üye

Turkey
İleti 170

İletim - 24/04/2007 :  18:27:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgi için saol bunun bedavası yoqmu yaw :) single player de olabilir...
Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 24/04/2007 :  18:53:09  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bedava olan private server'ları var galiba.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

ebleme_rogue
Üye

Turkey
İleti 170

İletim - 27/04/2007 :  18:39:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
onların isimlerini söylermisin? (indireyim)
Sayfanın En Üstüne Git

BLACKBARON
Üye

Turkey
İleti 107

İletim - 27/04/2007 :  23:55:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O private serverları söylemem kopyaya girebilir.Ayrıca sen bile oynamak istemezsin private'ta çünkü doğru düzgün server yok(Mesela 244 lvl adamı 4-5 kişi kesiyorduk bir private serverda,saçma yani kısacası)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000