Arkadaşlar size iki tane sorum olacak; 1-Minas Tirith te sağ üst köşede bişey war anlamadım ne yapcam .Kulelerimi patlatıcaz galiba ama bunları patlatmak için sadece bi tane ateş atan alet war(adını unuttum mancılıktı galiba...bu arada merdivenleri itmemiz gerekiyormuş ama ben yanına gidip e ye bastım pisişik güç kullandım F5 teki gücü kullandım ama merdiweni itemedim) 2-Pipin ve Merry i filden kurtardığımız bölüm war ya orda ilk fili gebertiyom ikincisine attığım ateşler yetersiz kalıyo ne yapcam?
Lütfen en kısa zamanda cvp werin yoksa kafayı yiicem... Şimdiden sağolun...Saygılarımla... Olmazsa bana buranın save game ini yollarmısınız
bak kardeşim birincisinde o gösterge orkların kaleyi ele geçirme durumunu gösteriyor dolarsa bölüm bitiyor o merdivenleri ctrl tuşu ile iteceksin(eğer değiştirmediysen) o kulelerin birini mancınıkla birini ise gandalfın büyü gücü ile yok edeceksin bikere orda merry ile pippin değil ikisinden biriyle(tam hatırlamıyorum hangisi) eowynikoruyoruz onlar için ateşlerle uğraşma ok at birincisini öldürdükten sonra diğer tarafa geç(aşağı in diğer tepeye çık) ordan ok at sonra nazgulgelicek aynı zamanda mamutlar(file benzeyen) gelmeye devam edecek nazgulu geberrtince bitiyo not : nazgule ne taraftan ok atarsan at gidiyo
Oyun oynayanlar iyi oynamak için hile yapar en iyi oynayanlar asla hile yapmaz