AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Lord of the rings Yardım!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 28/01/2004 :  13:38:10  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar size iki tane sorum olacak;
1-Minas Tirith te sağ üst köşede bişey war anlamadım ne yapcam .Kulelerimi patlatıcaz galiba ama bunları patlatmak için sadece bi tane ateş atan alet war(adını unuttum mancılıktı galiba...bu arada merdivenleri itmemiz gerekiyormuş ama ben yanına gidip e ye bastım pisişik güç kullandım F5 teki gücü kullandım ama merdiweni itemedim)
2-Pipin ve Merry i filden kurtardığımız bölüm war ya orda ilk fili gebertiyom ikincisine attığım ateşler yetersiz kalıyo ne yapcam?

Lütfen en kısa zamanda cvp werin yoksa kafayı yiicem...
Şimdiden sağolun...Saygılarımla...
Olmazsa bana buranın save game ini yollarmısınız

tuta
Üye

Turkey
İleti 202

İletim - 28/01/2004 :  19:22:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak kardeşim birincisinde o gösterge orkların kaleyi ele geçirme durumunu gösteriyor dolarsa bölüm bitiyor o merdivenleri ctrl tuşu ile iteceksin(eğer değiştirmediysen) o kulelerin birini mancınıkla birini ise gandalfın büyü gücü ile yok edeceksin
bikere orda merry ile pippin değil ikisinden biriyle(tam hatırlamıyorum hangisi) eowynikoruyoruz onlar için ateşlerle uğraşma ok at birincisini öldürdükten sonra diğer tarafa geç(aşağı in diğer tepeye çık) ordan ok at sonra nazgulgelicek aynı zamanda mamutlar(file benzeyen) gelmeye devam edecek nazgulu geberrtince bitiyo
not : nazgule ne taraftan ok atarsan at gidiyo

Oyun oynayanlar iyi oynamak için hile yapar en iyi oynayanlar asla hile yapmaz
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 28/01/2004 :  19:40:33  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama tuta hani filli bölümde senin dediğin şey aklıma geldi ancak aşağı iniyorum sanki önümde bi engel warmış gibi yokuşun sonunda takılıyorum
Sayfanın En Üstüne Git

tuta
Üye

Turkey
İleti 202

İletim - 29/01/2004 :  00:40:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
orda iki iniş yeri var diğerini bulup oradan in

Oyun oynayanlar iyi oynamak için hile yapar en iyi oynayanlar asla hile yapmaz
Sayfanın En Üstüne Git

Faramir
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/01/2004 :  11:54:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O tepeden inerken orklara takılma.Hızlı ol.Demoda hangi tepeye daha yakın geçen fili gösterecek.Nazgül onları öldürmeden sen onu hızla öldürmeye çalış
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 02/05/2005 :  16:15:38  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun bitti siz anca o bölümümü tartışıyorsunuz geri kalmışsınız.Tam çözümü sitede var ordan okuyup geçersiniz.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000