bu soyledgim fiyat ben sims2yi aldıgım zamanlardaydı yani 11 ay kadar once pek guncel diilimdir :) hemde param cok olsa bile orjinal almam korsan cd satan yerler bana yakın:)zaten bende 2 orjinal cd var onlardan biri hediye oburude bilgisayara yeni basladıgım zamanlarda aldıgım 5ytllik bir oyun bu arada biz dilek kuyusundan bahsetmiyozki korsan-orjinal savası yapıyoruz
Boşver şimdi dilek kuyusunu:) burada beni yakinen ilgilendiren bir konu var.O oyunları yapanlar 4-5 yıl emek harcıyorlar.Hadi duygusallığı boşverip aklımı kullanıcam diyorsan korsan oyunlarda online oynamak gibi bir şansın yok!
hayır forumda dolasan bir soylentiye korsan oyunlarda duvar yapılmazmısmıs ama ben yapıyorum onlineda aynı sekilde cunku korsanlarda orjinal cdyi kopyalıyor!ve korsan oyunlarıda online oynayabilirsin.+abartma 4-5 yıl onceki cıkan oyunların teknolojisiyle yapılsa bu oyunlar kotu grafiklere sahip olurdu
Online oynuyormusun?İP den oynamakla ya da local oynamakla karıştırıyor olmayasın?Mesela wow'u ele alalım.Adamlar CD'nin orjinal olup olmadığını hemen anlarlar ve seni atarlar.(Zaten üye bile olamazsın ya..)