AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Dilek kuyusu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 01/05/2007 :  14:27:45  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu soyledgim fiyat ben sims2yi aldıgım zamanlardaydı yani 11 ay kadar once pek guncel diilimdir :) hemde param cok olsa bile orjinal almam korsan cd satan yerler bana yakın:)zaten bende 2 orjinal cd var onlardan biri hediye oburude bilgisayara yeni basladıgım zamanlarda aldıgım 5ytllik bir oyun
bu arada biz dilek kuyusundan bahsetmiyozki korsan-orjinal savası yapıyoruz

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 01/05/2007 :  16:07:09  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Boşver şimdi dilek kuyusunu:) burada beni yakinen ilgilendiren bir konu var.O oyunları yapanlar 4-5 yıl emek harcıyorlar.Hadi duygusallığı boşverip aklımı kullanıcam diyorsan korsan oyunlarda online oynamak gibi bir şansın yok!
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 01/05/2007 :  18:22:38  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır forumda dolasan bir soylentiye korsan oyunlarda duvar yapılmazmısmıs
ama ben yapıyorum onlineda aynı sekilde cunku korsanlarda orjinal cdyi kopyalıyor!ve korsan oyunlarıda online oynayabilirsin.+abartma 4-5 yıl onceki cıkan oyunların teknolojisiyle yapılsa bu oyunlar kotu grafiklere sahip olurdu

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 01/05/2007 :  18:29:11  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Online oynuyormusun?İP den oynamakla ya da local oynamakla karıştırıyor olmayasın?Mesela wow'u ele alalım.Adamlar CD'nin orjinal olup olmadığını hemen anlarlar ve seni atarlar.(Zaten üye bile olamazsın ya..)
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 01/05/2007 :  18:38:43  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dedigin olabilir
bu arada online dedigin knight gibi bisimi?

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000