|
Yazar |
Konu |
CrAzY_IVAN
Editör
İleti 6191 |
İletim - 27/04/2007 : 15:17:49
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
sapık burhan
Eyvah eyvah :))
Neyse, sen yine de küfür falan etme telefonda sakın. Sadece savcılığa vereceğini söyle, yazık etmesin falan uyar işte. |
|
|
kabil
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1021 |
İletim - 27/04/2007 : 15:43:44
|
küfür etmeyi düşünmüyorum.güzelce izah edeceğim.ama adam harbiden sapık ya.hele yanıma gelip beni ıslak ıslak öpmesi yokmu :S adam avrupa yakasındaki burhani geçti azizim yaww :)
ya sevdiğim kızsa? |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
|
Generalll
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1334 |
İletim - 27/04/2007 : 15:46:05
|
Kızın senden hoşlandığına eminsen gidip konuşmayı denesen:).Hem bu sayede yeni bir ilişkiyede başlamış olursun...Yemiyorlar insanı korkma:D.Eskiden bende böyleydim.Gayet sevecen davranıyorlar:D.Fazla sulanmassan tabi.Acaba yakışıklı olmamın etkisi mi bu?
Kendi kendime konuşmaya başladım neyse:D |
|
|
kabil
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1021 |
İletim - 27/04/2007 : 15:56:09
|
kızla konuşmak :( zaten kız benle çıkacaktı.son anda ne olduysa oldu esk erk arkıyla barıştı.ama benden hoşlandığını biliyorum.ama gidipte erk arkı olan bir kızla konuşmak bana yakışmaz.
nese biz bu konuyu kız muhabbetine çevirmeyelim.
kim olursa olsun savcılığa vermeye karar verdim. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
|
kurt1905
Üye
İleti 729 |
İletim - 27/04/2007 : 15:56:30
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
birincisi yeşilköydeki ziraat bankası güvenliğinde çalışan sapık burhan(adamın sübyancı bir gay olduğunu düşünüyorum).çünkü 45 yaşında olan bu adam gelip benle takılmak hafta sonu bir yerlere gitmek istiyor.
sen adama telefon numaranı mı verdin :D |
.:Knight Online:.
Server: pathos ID: lupkurt lwl: 70
itemler : sword of lupkurt +6 , dol +3 , shell +7 set , totamic spear +7 , und set +8 ,str 9 ve lupus pentant |
|
|
Konu |
|
|
|
|