6-7 aydır arıyor.arkadaşlarımın olmadığına eminim.sapık güvenlikçide olcağını zannetmiyorum.büyük ihtimalle bir kız.eğer tahmin ettiğim kızsa savcılığa vermem iyi olmayacak.ama artık rahatsız olmaya başladım.
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
6-7 aydır arıyor ve ses vermeden seni dinliyor?:)Entrasan gerçekten...Bence savcılığa vermen doğru olacaktır en kötü ihtimalle şikayetini geri alırsın.Ama 6-7 ay gerçekten çok fazla.Yani sonunda pek hoş olmayan bir şeyde olabilir...:(
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
Yha böyle arayıp dalga geçiyolar.Numara sallayıp dalga geçiyorlar.Banada dadanmışlardı.Telefonumu evde bırakmıştım annanemin bakıcısı açmış özkan burda yok demiş.Böyle seslerini değiştirip senin baban benim gibi birşey diyorlardı.Neyse 1 hafta dinledim bunları en sonunda ................................................................................. sizi savcılığa vericem, sürüm sürüm süründürücem ........................................................................................... dedim bıraktılar "..." yerleri siz doldurun :D