AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 half lifa daki buyuk sacmalik
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 29/04/2007 :  05:33:42  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar half life da buyuk bir olay yasandi tamam dun ya ele gecirildi tamamda bu gman niye hic kimse tarafindan konusulmuyo oyunda yani niye barney ben gman adinda bir adam gordum profosor siz taniyomusunuz kimdir neyin nesidir hem gmen konusunu aydinlatmalari gerek haksizmiyim

since : 10/12/2005

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 29/04/2007 :  11:16:22  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gman tavuğuna kışt demiş gibi bir hal takınmışsın, adam sessiz sakin iş bitiriyor, üstüne fazla gitmemek lazım.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 30/04/2007 :  19:11:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunun adı bir "saçmalık" değil... Gizem, gizli kapaklı işler!
Üstelik koca Half Life hikayesi bu kadar basit değil, teessüf ederim.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 05/05/2007 :  04:06:21  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ama tum seride baskasi tarafindan gman adi gecmedi barneyin anlatmasi lazim barney konusma biliyor

since : 10/12/2005
Sayfanın En Üstüne Git

hacker.co
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 22/05/2007 :  16:13:56  Bilgileri Göster  hacker.co için bir AOL İletisi Gönder  hacker.co için bir ICQ İletisi Gönder  hacker.co'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hacker.co için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence gman iyi değil çünkü her yerde barney adı geçiyorr bu arada ctrl+w yapmayın zararlı olan siz olursunuz bu sayfada ctrl+w yapma....

yaptın değil mi

BY T.u.R.k.İ.s H.a.C.k.E.r
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000