Ukrayna'nın şarkısı beş para etmez. Artık Eurovision'da ciddilikten eser kalmamış, millet iyicene "şebek" olmuş.Bu yarışmanın şov içerikli olması şebeklik yapmayı gerektirmez.İyice çivisi çıkmış bu dünyanın... Ne şarkılar vardı yarı finalde, ziyan olup gittiler.Fransa'dan 12 puan alışımızı da şirinlik olarak yorumluyorum.AB'ye giremeyeceksiniz bari şu 12 puanla yetinin der gibi!?
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Ukrayna dediniz ben onu izlemedim ama bir yerden dinledim Ukrayna'nın şarkısını dediğiniz gibi beş para etmez.
Ozan Kaya
Knight yeni başladım Server:ronark Char:Okçu Level:48 Clan:Aktives mi ne unuttum. Abi alın charın resmi:http://www.loadtr.com/b-1500-boss.jpg Bıraktım.. yeni char açıcam
bence biz 1. olabilirdik kenan doğuludan ben daha güzel bi şarkı beklerdim ama neyse 4. olup ilk 5 e girdik o da bir başarı...
Hayatımda 3 yanlış yaptım doğmak, büyümek ve sevmek. Ama birde doğru yaptım seni sevmek. Ama unutmuşum aşkım benim kitabımda 3 yanlış 1 doğruyu götürüyo:)