AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Shake ıt shekerim 4..cü oldu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 13/05/2007 :  17:30:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben hala pentagramı gönderelim diyorum:D
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 13/05/2007 :  18:49:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ukrayna'nın şarkısı beş para etmez. Artık Eurovision'da ciddilikten eser kalmamış, millet iyicene "şebek" olmuş.Bu yarışmanın şov içerikli olması şebeklik yapmayı gerektirmez.İyice çivisi çıkmış bu dünyanın...
Ne şarkılar vardı yarı finalde, ziyan olup gittiler.Fransa'dan 12 puan alışımızı da şirinlik olarak yorumluyorum.AB'ye giremeyeceksiniz bari şu 12 puanla yetinin der gibi!?

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Ozan_kya
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 13/05/2007 :  19:22:52  Bilgileri Göster  Ozan_kya'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ukrayna dediniz ben onu izlemedim ama bir yerden dinledim Ukrayna'nın şarkısını dediğiniz gibi beş para etmez.

Ozan Kaya

Knight yeni başladım
Server:ronark
Char:Okçu
Level:48
Clan:Aktives mi ne unuttum.
Abi alın charın resmi:http://www.loadtr.com/b-1500-boss.jpg
Bıraktım..
yeni char açıcam
Sayfanın En Üstüne Git

berkay18
Üye

İleti 13

İletim - 14/05/2007 :  10:05:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
agalar türkiyeden ermenilere 12 puan gitmiş almanyadan sağolsun işçilerimiz de bize 12 puan vermişler

ben gei döndüm
Sayfanın En Üstüne Git

Zoom_Pirate143
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 14/05/2007 :  11:41:48  Bilgileri Göster  Zoom_Pirate143'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence biz 1. olabilirdik kenan doğuludan ben daha güzel bi şarkı beklerdim ama neyse 4. olup ilk 5 e girdik o da bir başarı...

Hayatımda 3 yanlış yaptım doğmak, büyümek ve sevmek. Ama birde doğru yaptım seni sevmek. Ama unutmuşum aşkım benim kitabımda 3 yanlış 1 doğruyu götürüyo:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000