Üstte vermiş olduğum link, bir arkadaşımın hazırlamış olduğu savaş oyununudur. Sizlerle paylaşmak istedim. Dosya boyutu 6MB kadar, çekinmeyin yani. Ben denedim, oldukça zevkli bir oyun. Dandik olmadığı konusunda garanti verebilirim. Uçak / Savaş oyunu sevenlere duyurulur.
Yorumlarınızı bekliyorum...
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
vardı forumda bu oyun. güzel bir oyun ama ağacı bir dikdörtgen içine yerleştirilmiş grafik şeklinde yapmışlar. en üstteki dalına 500 metre yandan git çatırt diye patlıyorsun
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Vallaha arkadaş kesmiş biçmiş bir şeyler yapmış, benim hoşuma gitti.Paladin'in dediği de doğru.Grafikler mükemmel değil ama iyi durumda.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."