AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Assassin slained by bodyguards?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 16/05/2007 :  20:55:51  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz önce pontus faction leaderı uçurmaya girerken assassin başarısız oldu. Direk gelen mesaja miss'dir diyerek sağ tıklayacakken baktım ki slain mesajı ama assassin sapasağlam duruyor. bu nasıl oldu?:) hoş 9 gözlü genç bir assassindi şikayetçi değilim ama

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 13/07/2007 :  10:39:33  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ne gzl işte daha ne istıyon
Sayfanın En Üstüne Git

KeeNlemyeküN
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 10/09/2007 :  14:56:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
senin suikastçin aşmış... evliya olmuş gibime geldi!
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/09/2007 :  16:44:53  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Suikastçı aştı save'leri de öldürdü :) Şincik yunanistanla diplomat kasıyorum :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

olly
Üye

İleti 6

İletim - 10/11/2007 :  13:55:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
LoL ya bnmde ne guzel 8 ya da 9 du tam hatırlamıorum oldu hemde sacma sapan bi şeklde :S şanslısın
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000