Zaten nispet olsun diye seneye o şarkıyla katılıcaz Hemi de İsmail YK'dan ... Vokal olaraktan da Gaffırcığımı koyduk mu tamamdır
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
arkadaşlar bu yarışmada oylar politikdir orneğin karadağ sırplara tam puan verdi niye daha yeni ayrıldılar.bize fransa tam puan verdi niye 1 oradaki türkler 2 onlarla yaptığımız alışverişler.anlıyacağınız olay bu.ve şarkıda çok abartılı benzerlik yaok.
Tmamaen siyasiydi ewt yani devletler arası ilişkilere bakıldı, bilen biliyo babam mesela tahmin ediyodu burası buraya fazla puan verir burası buraya diye, zaten ukrayna falan dandikti kesinlikle biz en iyiydik ama rus kızlar da fena değild