merhaba arkadaşlar bişi sorcam bu splinter cell'de bir bölüm var(en başlarda) bööle bi garaj var ve bu garajda kameralardan kurtuluyosunuz falan neyse 2 tanede adam var ben birini öldürdüm birinide rehin alıp bişiler öğrendim falan neyse sonra bir odaya geçtim tam tepenizde kamera var ve 2 bilgisayardanda bilgileri alıp balkona geldim oraya gelince bi adam karşımdaki pencereyi açtı. bende zıpladım yukarıya ve yağmur borusuna tutunup sağa doğru gittim buraya kadar herşey normal amaaaa köşeyi döndüm biraz gittim pencereye varmaya 1-2 metre kalmışken alarm çalıyo napıcam lambalar vardı belki görürler diye patlattım onları genede alarm veriyo lambalar yanarkende veriyo napcam bi yardım lütfen. teşekkürler...
Oyunun başlangıcında(her bir bölüm için)yaptığın hareketler ileride etkilyor yani adamı açıkta bırakırsan ileride aralarında konuşmaklar oluyor ve görev iptali yaşanabiliyor bunu belirtmiştim.Senin dediğin yerde pencereyi açan adam bir süre sıgara içiyor gitmesini bekle birde yaklaşırken ve pencereye dalarken dikkat et sessiz hemen sola soğuk odaya dal hatırladıklarım bunlar olmassa o oyun bölümünü baştan dene.