|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/05/2007 : 10:30:00
|
arkadaşlar rock'n coke biletleri satışa sunuldu.ama henüz gelecek gruplar açıklanmadı. benim bu yılki dileğim him ve teomanın gelmesi. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 30/05/2007 : 12:25:09
|
Gelecek gruplar açıklanmadan biletler mi satışa çıktı.Bu yıl kötü geçecek gibime geliyor:)Ben kornun geldiği yıl gidememişim daha gitsem ne olur:) |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/05/2007 : 19:11:21
|
hocam her yıl zaten gelecek kişiler açıklanmadan biletler satışa sunulur ve indirimli olur biletler. içime doğuyo HİM gelecek bu yıl. |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
devrimc_football
Yeni Üye
Turkey
İleti 1 |
İletim - 30/05/2007 : 20:40:22
|
bece him gelmez .. teomanı bilmemede .. him türkiyeyi napsn |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 31/05/2007 : 08:18:23
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
hocam her yıl zaten gelecek kişiler açıklanmadan biletler satışa sunulur ve indirimli olur biletler. içime doğuyo HİM gelecek bu yıl.
Yok yaw geçen sene en azından hemen hemen biliyorduk kimlerin geleceğini ipucu felan oluyordu, sanatçıların sitelerinde yazıyordu.Bu yıl tık yok.Ondan öyle dedim ben:) |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 31/05/2007 : 10:33:18
|
@devrimc football him niye türkiyeye gelmesinki.korn,metallica,evanescence...daha nice gruplar ve sanatçılar gelmişken niye him gelmesin.zaten geçen yıl son anda gelmediler.bu yıl gelecekelri içime doğuyo dediğim gibi :)
@generalll hocam gelecek isimler belli aslında ama organizatörler açıklamıyor.genelde haziran sonunda açıklanıyor gelecek gruplar.
not:2 tane bilet aldım bu sabah.280 ytl içime oturdu valla.gelcek gruplar iyi olsa iyi olur.yoksa birilerine kıyarım   
|
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|