Bir takımı defans ve kaleci olmadan kurarsanız gol yememeniz rakibe bağlı olur. Rakip de beraberliğe razıyken önüne tepsi içinde gol verirseniz afiyetle yer!
Ben bir fenerbahçeliyim.6 ay sakat kalıp.6 ayda bir tek maça bile çıkmamış Rüştü bu maçta nasıl oynar ? Orda ne güzel Serdar merdar war onlar oynasın gençlerin önünü açın yav.
Fatih Terim oyuncuları kazanmaya çalışıyor bence.İlerisi için ama yanlış zamanda yapıyor.Dün zaten grupta 6 maç içindeki en kötü futboldu.Artık önümüzdeki 6 maçta ne olacağına bakalım.
Heeyy korsan kardeş, dilimizi bilmiyon galiba ama ben kısaca izah edem sana. "DON'T AD" Gerçi millet Türkçesini anlamıyor kuralların, sana has İngilizce metin çıkartsak da fayda etmez herhalde?
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."