|
Yazar |
Konu  |
adventure_hero
Üye

İleti 5 |
İletim - 12/06/2007 : 19:33:56
|
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Arkadaşın kendisi de korsan sanırım :) Avatarı da gözükmüyor...
mutlu oldun mu ... |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 13/06/2007 : 11:12:13
|
Ne o, çok sevdiniz galiba birbirinizi? Kardeşler kosnseyine mi üyesiniz yoksa :P korsan kardeşliği falan... Ayrıca kilitlenen üyelik benim veya diğer üyelerin güdümüyle olmaz.Yöneticilerin kendi iradeleri vardır.Bizim uyarılarımız sadece tavsiye niteliğinde, herhangi bir bağlayıcılığı yok.Zamanla sen de kavrayacaksın bunu... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 14/06/2007 : 03:49:43
|
Bir şey diyeyim mi? Muhabbeti iyice karıştırdınız siz :) Altuğ, adventure_hero'ya korsan mı bunlar diye sordu; sen de cheepie için o mesajı yazınca, adventure_hero üzerine alındı :) Büyük ihtimalle adventure_hero da korsan oyun satıyor ve korsan oyun sattığı ortaya çıktığını zannedip (ki o mesajdan sonra çıktı da zaten :)) "mutlu oldun mu?" diye sordu. Sen de cheepie'nin üyeliği kilitlendiği için, bu soruyu sorduğunu zannedip bu mesajı yazdın :) Katil bahçıvan yani :)
Pff, ne karmaşa ama :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 14/06/2007 : 15:13:13
|
Zaten ben bir gariplik olduğunu sezmiştim bu olayda.Bizimkinden tam pempe dizi olur :)Sen de hemen yazmışsın senaryoyu :D Oyuncular tamam, senaryo tamam, OS'de sponsor olursa olmuştur bu iş :P
Sanırım karmaşanın sorumlusu da CrAzY_IVAN :)) Zaten hep onun başının altından çıkıyor böyle şeyler Ohh be yükü de attım üzerimden... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|