AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Trackmania-Nations
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

hasantahsinq
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/06/2007 :  14:57:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaşlar,
Size bir oyun tanıtmak istiyorum.Zamana karşı yarış severler için oldukça iyi bir oyun.Online modlada oynayabilirsiniz.diğer kişilerle parkurlarda zamana karşı yarışırsınız.Isterseniz kendi parkurlarınızı oluşturabilir ve serverlar açabilirsiniz ayrıca arabanızı boyayabilirsiniz.

Ülke içi sıralama ve Dünya sıralaması var oyunda.
Ülkemiz 8. idi en son gördüğümde.
buyrun siteleri veriyorum bir bakarsınız.
www.trackmania.com (resmi site)
www.trackmania-turkiye.com(Türkiye sitesi)

raidon93
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 13/08/2007 :  11:34:49  Bilgileri Göster  raidon93 için bir AOL İletisi Gönder  raidon93 için bir ICQ İletisi Gönder  raidon93'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  raidon93 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bende var bu oyun birçok da yaması war geçrekten güzel oyun hız meraklıları baksın

··¤(`×[¤#294;í#291;#295;_F|ãY€®¤]×´)¤··
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 14/08/2007 :  02:01:49  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun resimlerinden anladığım kadarıyla güzel bir oyun.İndirip deniycem..Bilgi için sağol..

İndirdim gerçekten güzel..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000