ARKADAŞLAR MAX PAYNE 2 DE HASTANE ODASINSA SILAHSIZIM ODANIN KAPISINDA SILAHLI MASKELI ADAM VAR KAPI AÇIK ÇIKIYORUM FAKAT ÖLDÜRÜYO ÜST KATA ÇIKIYORUM ORDADA ÖLLDÜRÜYOR YARDIM EDIN KAFAYI YICEM YOKSA
Şimdi Hastanedeki Dişçi Bölümüne Git Orada Ölmüş Bi adam Ve Onun Tabancasını al... Aldıktan Sonra Maskeli Adamı Vur.. İlerle Asansöre Bin Başkomiser Gelicek Bir Maskeli Adam Başkomiseri Öldürcek Ve Asansörü Patlatcak.. Sen Diğer Asansör Kapısından Çık.. İlerle Ve Bölüm Bitti.. ((HATIRLADIĞIMA GÖRE)) Devamıda Olabilir..Diğer Bölümüde İstersen Anlatabilirim...
selam TyLoLHoT tek yapacağın şey Esc tuşun altındaki tuşa basıp god yaz entır de coder yaz entır de bütün silahlar elinde hastane nin önündeki adamı paramparça et oke iyi oyunlar
Arkadaslar max payne 2 de palyaçolu bölüme geldım palyaçoyu koruyorum ve Adamlardan kurtardım ortalıkta adam kalmadı Ama palyaco odanın bırıne Gırdı cıkmıyor nasıl gececegım bölümü kaldım oyle yardım edersenız sevınırım
((En güzel deniz:Henüz gidilmemiş olanıdır.En güzel çocuk:Henüz büyümedi.En güzel günlerimiz: ...... Devamı Henüz yaşamadıklarımız. Ve sana söylemek istediğim en güzel söz: Henüz söylememiş olduğum sözdür...