|
| Yazar |
Konu  |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/06/2007 : 19:58:54
|
İki dakikada Alex'in pabucunu dama attınız. :) Geçen sezonun başında Ricardinho için Lincoln'ün on katı atıp tutuyorlardı. Yok efenim.. Alex milli takıma bile giremiyor, bu adam banko. Aa bak Kaka çıktı Rico girdi. Demek Kaka'dan daha iyi, maçı kurtarsın diye sokuyorlar. Bu adam, Alex'in bilmem kaç katı hızlı. Zaten otuzbeş kat daha fazla yetenekli. Alex serbest vuruş ustasıyla Rico kralı.. Rico Rico Rico.. Bugün görüyoruz abinin durumunu. Takımdan ayrılsın diye peşinden kovalıyorlar. Skora etki ile iyi orta saha oyuncusu olma arasında bağlantı kuramıyorum. Örnek, Appiah da iyi orta saha ama bir sezonda dört beş gol anca atıyor. Üstelik Schalke zaten BundesLiga'nın zirveye oynayan takımlarındanken, bu takımın en iyi orta saha oyuncusunun BundesLiga'nın en iyi iki üç ortasahası arasında gösterilmesi çok abest bir şey mi.. Lincoln daha Türkiye'ye gelmeden, bi'kaç maç oynamadan hakkında bu kadar keskin yorumlar yapmak yanlış olur.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 24/06/2007 : 22:52:18
|
| Katılıyorum... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 25/06/2007 : 12:06:08
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
İki dakikada Alex'in pabucunu dama attınız. :) Geçen sezonun başında Ricardinho için Lincoln'ün on katı atıp tutuyorlardı. Yok efenim.. Alex milli takıma bile giremiyor, bu adam banko. Aa bak Kaka çıktı Rico girdi. Demek Kaka'dan daha iyi, maçı kurtarsın diye sokuyorlar. Bu adam, Alex'in bilmem kaç katı hızlı. Zaten otuzbeş kat daha fazla yetenekli. Alex serbest vuruş ustasıyla Rico kralı.. Rico Rico Rico.. Bugün görüyoruz abinin durumunu. Takımdan ayrılsın diye peşinden kovalıyorlar. Skora etki ile iyi orta saha oyuncusu olma arasında bağlantı kuramıyorum. Örnek, Appiah da iyi orta saha ama bir sezonda dört beş gol anca atıyor. Üstelik Schalke zaten BundesLiga'nın zirveye oynayan takımlarındanken, bu takımın en iyi orta saha oyuncusunun BundesLiga'nın en iyi iki üç ortasahası arasında gösterilmesi çok abest bir şey mi.. Lincoln daha Türkiye'ye gelmeden, bi'kaç maç oynamadan hakkında bu kadar keskin yorumlar yapmak yanlış olur..
Skora etki=Asist, ara paslar:).Bundesligada iş yapan adam türkiyede de iş yapar.Alex'in papucunu dama atmadık.Potansiyelini tam olarak kullanmıyor dedik:).Haklısın 2-3 maç oynasın görelim bakalım.Bizim forvetelr beceriksizlik yapmazsa skora ne kadar etki ettiğini görürüz:). |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 25/06/2007 : 14:04:29
|
Alex mi Lincoln mu? http://onpunto.com/ShowBlog.aspx?Web=okeanos&CId=59214
TSL 06 - 07 / Alex (Fenerbahçe); 19 gol, 12 asist.
BundesLiga 06 - 07 / Lincoln (Schalke 04); 3 gol, 8 asist.
Bu yıl, şüphesiz Schalke forvetleri Galatasaray forvetlerinden çok daha iyi bir iş çıkardı, buna rağmen Lincoln'ün istatistikleri ortada. Fenerbahçe forvetleri ise son dört beş yılın en verimsiz forvetleriydi. Yine buna rağmen Alex'in istatistikleri ortada. Ama şöyle de bir yorum yapılabilir. Forvetlerin iş görmediği takımlarda orta saha oyuncuları ortaya çıkıp skora etki ediyor.. Bitmez.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 25/06/2007 : 22:40:16
|
| Yani Türkiye ligi ile Almanya ligi bir değil. Orası da var ki Kuranyi gibi bir adam vardı Schalke'de o da büyük faktör. Sezon bittikten sonra tartışmak daha iyidir... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|