|
Yazar |
Konu  |
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 19/06/2007 : 23:31:07
|
teşekkürler hepinize...
|
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 19/06/2007 : 23:52:01
|
alıntı: zülal tarafından yazılan:
alıntı: kabil tarafından yazılan:
alıntı: tarafından yazılan:
alıntı: kabil tarafından yazılan:
örnek şifre:galatasaray-1905 buna benzer bişey yaparsa şifresini kıramazlar ;)
Fener6-Galata0 yazınca daha zor kırılır :P
Fener0-Galata7 yapsak nasıl olur 
aslında galatasarayın fenerbahçeyi yenceği kimsenin aklına gelmez belki de bu şifre daha dayanıklı olur 
gs'nin feneri 7-0 yendiğini düşünmeleirne gerk yok.zaten gs feneri 7-0 yenmişti daha önce.aha buda kapak olsun  |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 20/06/2007 : 00:08:07
|
Önce dediğin yıllar Cumhuriyetten önceydi emin abi =) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 20/06/2007 : 00:15:21
|
öyle fıratçığım ama sonuçta yenmişz ve 11 kişye 7 kiş kazandık bu maçı.sonuçta tarihe geçmiş birşey cum.dan önce veya sonra olması önemli değil.sonuçta gs ve fenr vardı ozamn ;) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
hasantahsinq
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/06/2007 : 03:45:35
|
Seneler önce bir 6-0 yendiler hala ağızlarında.
Ona bakarsanız 5-1 var...
Neyse konu zıvanadan çıktı.:) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|