Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
Oradaki ev sahibi Al Bundy'nin (Ed O'Neil - Married with Children) sanal dünyadaki hali gibiydi. :) Benim şimdiye kadar hiç de öyle olmazsa olmaz oyunlarım olmadı. En uzun soluklu takıldığım oyunlar diye benim için yanıtlaması daha kolay bir başlıkta soruyu cevaplayacak olursak. AoE, The Sims, Knight Online, NBA Live.
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.