|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 12/07/2007 : 08:37:37
|
ya hocam ben parçaların aynı olmasına veya sıkmasına bişey diyemem.sonuçta orda ya dünyanın en büyük festini düzenliyelim,çoşalım,1,5 milyon insan hep birlikte şarkılaır söylesin diye toplanılmıyor.2 milyar insana bu görüntüler ulaşsın,bu konserlerde 1,5 milyon insan küresel ısınmaya karşı birleşti msj verilmeye çalışlıyor. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 12/07/2007 : 10:05:01
|
Mesaj vermek için illa belli bir yerde toplaşmak gerekmiyor.Oradaki insanların yarısından çoğu besbelli eğlenmeye gitmiş.Geleceğimizi ilgilendiren hayati konularda bilinçlenmek ve bazı şeylerin farkına varmak için güdüleyici organizasyonlara ihtiyaç var mıdır?Üstelik Fatih'in dediği gibi kaş yapayım derken göz çıkardılar.Konser veren her sanatçı o şehirlere özel jetleri ile gitti, konser alanına gelen insanların da toplu taşıma araçlarını kullandığını hiç sanmıyorum. Spotlar, aydınlatma, ses sistemi falan filan derken harcanan enerjiyi düşünün. Ayrıca konserleri evlerinden takip eden milyonlarca insan da cabası.
Bana göre bu konserler sadece bir şeyler yapıyormuş gibi görünmek için yapıldı.Artık bilinçlenme aşamasından uygulama aşamasına geçmemiz lazım.Eğer sorunlar böyle çözülseydi doğal hayatı korumak ya da pandaları korumak adına pek çok konser organize edilmesi gerekirdi.Belki de yapılmıştır bile.
Avrupalıların önce Dünya'yı yaşanmaz hale getirip, son anda "panik yok, Dünya'yı kurtarıcaz biz" diyerek olayların üstünü örtmeye çalışmasına gıcık oluyorum.Bu zihniyetin derhal terk edilmesi gerek artık.
Not: İzlemeyenler için öneriyorum; "Darvin'in Kabusu" adlı filmi izleyin. Gerçekleri o zaman daha iyi kavrarsınız. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/07/2007 : 03:52:23
|
Pink Floyd hep aynı parçaları çalıyormuş (Ki Pink Floyd değildi o, Roger Waters çıktı sadece). Nasıl bir düşüncedir bu böyle? O parçaların her biri kutsal birer eser gibidir benim gözümde. Dünya üzerinde milyonlarca insan da bu düşüncededir. Saatlerce aynı parçayı çalsalar, hiç sıkılmadan oturur dinlerim adamları. Another Brick in the Wall (The Wall değil yani o parçanın ismi.) gibi kült bir parçadan bahsediyoruz burada. Canlı olarak bu parçaları dinlemek kaç kişiye nasip olabilir ki? Bunları çalmayıp da anca Pink Floyd hayranlarının bilebileceği Corporal Clegg gibi parçaları mı çalacaklardı? Organizatörler de zaten bu parçaları çalsınlar diye çağrıyor bu kişileri. Ki konseri izlediğim halde, videosunu da indirdim sırf o parçaları canlı olarak tekrar dinleyebilmek için. İndiren sayısı da bir hayli fazlaydı.
Bon Jovi konusunda da yanlış düşünüyorsun. Bon Jovi'yi, Bon Jovi yapan, milyonların tanımasını sağlayan parçadır It's My Life. Bu parçayı çalmayacaktı da ne yapacaktı? Ki, en iyi parçalarından da biridir grubun. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 23/07/2007 : 15:50:20
|
Şarkıların kült olduğunun farkındayım ki bunu özellikle belirttim. Bu iki şarkı da çok önemlidir eminim herkes için. Bıkmadan defalarca dinlenir bunlar. Benim demek istediğim Pink Floyd'un daha bir çok şarkısı vardı sırf grubun dinleyicileri değil bütün dünyanın bildiği. Bu söylediğim Bon Jovi için de geçerli tabi. Grubun It's My Life'la patlamış olması zaten ömür boyunca beynimize yer edecek, fakat her seferinde de bunu söylemek bana çok garip geldi açıkçası. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 23/07/2007 : 16:21:13
|
Bon Jovi'yi bilmem; ama Pink Floyd üyelerine dokunmayalım. Onlar ne yapsa doğrudur ve öyle olmak zorundadır :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|