AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Arkadaşlar ben babama eve internet aldıramıyorum..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

AKMAN13
Üye

Turkey
İleti 60

İletim - 08/07/2007 :  14:18:24  Bilgileri Göster  AKMAN13 için bir AOL İletisi Gönder  AKMAN13 için bir ICQ İletisi Gönder  AKMAN13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  AKMAN13 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben babama ne yaptıysam int. aldıramadım siz bana akıl verin nolur... ben sizden msj beklıyorum tmm ıyı gunler...............

TRAKYALI COCUK

muratix
Üye

Turkey
İleti 201

İletim - 08/07/2007 :  16:27:58  Bilgileri Göster  muratix'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Baban Sana Güvenmediğinden İnternet Almıyordur..

Sende Biliyorsun ki İnternetin Birçok Kötü Yanı Var..

Kısacası Babana Güven Ver..Baban Sana Güvenirse Alır Zaten...

Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 08/07/2007 :  22:59:37  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
diceksinki babana ödevlerim için çok lazım oluyo fln...bikaç ödevin olduğunda şimdi netim olsaydı hemen yapardım ama şimdi ara ara bulamıyorum nası yetiştircem off..fln dedin mi tamamdır:D
net aldırma taktiği kolay da kestirmesini önlemek biras zor:D siz de bana bi akıl verin:D
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 08/07/2007 :  23:26:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yalan söyleme bence dürüst ol ayrıca liseye gelmeden internet aldırma derim OKS gelip çattımı başına dert olur eğer lisedeysen baban zaten alır

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 09/07/2007 :  01:00:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaş kaç?

Liseye gelmedinse tavsiyen aldırma..Aldırırsın,knight yüklersin..asosyal olup cıkarsın sora :P ..
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 09/07/2007 :  15:12:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
RoM3o tarafından yazılan:

yalan söyleme bence dürüst ol ayrıca liseye gelmeden internet aldırma derim OKS gelip çattımı başına dert olur eğer lisedeysen baban zaten alır

Ben öss'yi ilk yılımda ogame yüzünden kazanamadım diyebilirim:).Asıl lisedeysen aldırma:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000