AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Testere
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

zülal
Üye



Turkey
İleti 49

İletim - 11/11/2007 :  19:44:48  Bilgileri Göster  zülal'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bnde çok beğendim testereyi aslında filme girmek için arkadaşlarla baya bi çaba harcadık 14 yaşında olduğumuz içinayrıca Harry Potter bnce hiç kalitesini kaybetimiyo ne kadar çekilirse izlrim:):)

**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının
yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır.
Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz
ve yaşamayacaktır.
M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye



Turkey
İleti 585

İletim - 11/11/2007 :  23:12:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence olayın aslında şu olmalı. Senaryo başından yazılır. 2 ya da 3 film olacağı kararlaştırılır ve film çekilir. Eğer film 3 film üzerine kuruluysa senaryoya bişeyler ekleyerek 4, 5nci filmler yapılıyorsa artık o filmden hayır gelmez. Ha izleyici yine izler, ama sadece serinin fanatiklerinin dikkatini çeker. Film hakkında hiç bir fikri olmayan kesimde izler tabiki.
Bence senaryo kaç filmlik yazıldıysa orada bırakılmalı. Bakınız "Geleceğe Dönüş 1-2-3". Aksine örnekte verilebilir. Mesela "Terminator" serisi aslında 2 filmlikti. Konuya hakim arkadaşlar bilirler, ikinci filmin sonunda skynet le ilgili tüm veriler (terminator de dahil) yok edilmişti. Üçüncü film tam bir fiyasko oldu benim için. Ne alaka yani bodrumda tanışan iki liseli genç ve Skynet!!! Hatta 4 ü yaparlarsa şaşmam. (nükleer saldırılardan sonra john conner ve terminator'lerin savaşı!?!)

Gelelim konumuza. Testere 3 bile bence kötüydü. Hiç alakasız kişiler senaryoya bi şekilde dahil oldular. İyice dallanıp budaklandı. 4 'te daha da dallanıyor. 5 ve 6 gelecek diyorlar daha. Zaten 4 'ü seyrederseniz anlarsınız 5 'in geleceğini. İyice saçmalıyorlar. En güzeli 1 idi. Sonrasında yaydılar.
Ama her ne olursa olsun. Gerilim unsuru olarak bir katilin olmadığı sadece birkaç obje ve tuzakların olduğu filmlere bayılıyorum. Ortada kahkahalar atıp "seni kesecem" diyen biri yok. (Kasetlerde bile son derece soğukkanlı konuşuyor mesela, tek kusur gülen kukla bebek olmamalıydı, çok klişe olmuş)

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000