|
Yazar |
Konu  |
TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130 |
İletim - 23/07/2007 : 13:37:47
|
ohooooooooooooo bu konu daha önceden açıldı ama ben yinede söliim gta san andreas şifresi arıyordum arkadaş söledi ve üye oldum |
MİLLİYETÇİ SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN |
 |
|
Jansay
Üye

İleti 84 |
İletim - 25/07/2007 : 01:32:12
|
İşin gerçeği: Abi herkez yanlışıkla üye olmuş bu siteye :D Onu ararken bunu ararken, ben de bir oyun sitesi arıyordum, flash oyunlar falan. Direk oyun sitesi yazdım google'a (Akla bak yaw ) bu çıktı ve forumuna gittim ve sonra şöyle dedim: "I love it!"
İşin dalgası: bak şimdi girdim oyunsitesi.com'a, foruma tıkladım, üye ol dedim, Ad soyad şifre falan e-mail adresimi yazdım filan sonra bana e-mail den bi link geldi tıkladım ve aktive ettim üyeliğimi, işte böyle oldu. Herkeze bu yolu tavsiye ederim     |
 |
|
xxxx_oyun_xxxxxx_sitesi
Üye

Turkey
İleti 30 |
İletim - 31/07/2007 : 01:08:37
|
alıntı: Jansay tarafından yazılan: İşin dalgası: bak şimdi girdim oyunsitesi.com'a, foruma tıkladım, üye ol dedim, Ad soyad şifre falan e-mail adresimi yazdım filan sonra bana e-mail den bi link geldi tıkladım ve aktive ettim üyeliğimi, işte böyle oldu. Herkeze bu yolu tavsiye ederim    
Süper ya bende GTA:VC Şifresi ararken buldum |
Elerossë Vardamir Lissësúl Fighting Celebrimbor Knight |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 31/07/2007 : 21:33:05
|
alıntı: Jansay tarafından yazılan:
İşin gerçeği: Abi herkez yanlışıkla üye olmuş bu siteye :D
Zaten Her güzel şey bir tesadüf değil midir?  |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
cvx_ccx_start
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 03/08/2007 : 00:13:09
|
ben GTA VC hilesi ararken buldum |
 |
|
Konu  |